Цветан Соколов и Георги Братоев станаха част от Holiday Heroes

15982
Цветан Соколов и Георги Братоев станаха част от Holiday Heroes

12 социално-отговорни компании и отбор на Празничнит герои ще се включи в благотворителния турнир, под мотото „Спортувай с мисия“.

На 18 юли Holiday Heroes за пореден път ще събере представители на социално-отговорния бизнес в страната. Причината е благотворителният турнир по плажен волейбол, който ще се проведе с любезното домакинство на Спорт волей мания в гр. Божурище.

Едни от най-големите имена във волейбола отново обявиха подкрепата си към благодорната кауза. Сред тях са Евгени Иванов – Пушката, Радостин Стойчев, Алексанър Попов, Методи Ананиев, Симеон Александров, Георги Вълов, Елица Василева, Страшимира Филипова, които подкрепят „Спортувай с мисия“ за пореден път. Подкрепата си към каузата и Георги Братоев и Цветан Соколов, които за пръв път стават част от празничните герои на България.

Франция отряза пътя на волейболистите към елита в Световната лига

България загуби с 0:3 (-16, -20,- 21) от Франция и догодина отново ще играе във втора група на Световната лига. Поражението във Варна н...

В състезанието ще се включат представителните отбори на VIVACOM, Lactima, Nestle, Telus International, Pepsi, IBS, DB Schenker, Lidl, Visteon, Advanced Nutrients, VMWare, Right Rental, както и тим, сформиран от звездни посланици на каузата. Всички средства, събрани от входните такси на отборите ще бъдат използвани за закупуване на хранителни продукти през коледната кампания на Holiday Heroes.

Всичко за турнира може да откриете тук: https://holidayheroes.bg/volley/#mce_temp_url# или да се присъедините към Facebook събитието: https://facebook.com/events/1667769620118992/

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол