Разкарват Радостин Стойчев от Татарстан до Торино

20411
Разкарват Радостин Стойчев от Татарстан до Торино
Снимка: БГНЕС

Волейболният спец Радостин Стойчев този път поема тима на Бре Банка Ланути (Кунео), който се мести в Торино от следващия сезон! Вече излязоха няколко оферти за настоящия треньор на волейболния Халкбанк (Анкара). Първо отивал в Казан, после в Кунео, а сега и в Торино.

Искали го заедно с Матей Казийски. Според слухове тимът щял да се мести, защото бъдещият инвеститор и спонсор е автомобилната компания "Фиат", чиито заводи се намират точно в Торино, пише в блога на Джан Лука Пазини в "Газета дело спорт".

Казийски и Стойчев загубиха финала в Шампионската лига

Халкбанк (Анкара) с Матей Казийски в състава си и наставник Радостин Стойчев загуби финала на Шампионската лига от Белогорие (Белгород)...

За новия проект "Торино" имало условие и то било, за старши-треньор да бъде привлечен българският специалист. С него в отбора да пристигне и Матей Казийски, а разпредител да бъде Никола Гърбич, който този сезон играе в Зенит (Казан). Сръбският волейболист вече веднъж се раздели с Радостин Стойчев като треньор в Тренто.

Наскоро, пак от Апенините се чу, че българският треньор поемал волейболния тим на град Казан (столицата на република Татарстан), ако не стане шампион в Суперлигата на Русия. Истината е, че Стойчев и турският му тим Халкбанк в момента се интересуват само от предстоящите им мачове за титлата в Турция.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол