Татяна Кошелева: Кузюткин ми даде самочувствие да постигна успехи

9347
Татяна Кошелева: Кузюткин ми даде самочувствие да постигна успехи

Владимир Кузюткин е треньорът, който ми даде самочувствие и ме накара да променя отношението към себе си. Това признава звездата на руския Динамо (Москва) и MVP на европейското през 2013 г. Татяна Кошелева, в интервю пред руско електронно издание.

„Още при първо появяване в националния отбор Владимир Иванович Кузюткин ми даде самочувствие. Накара ме напълно да променя отношението към себе си. Най-накрая осъзнах, че всъщност мога да постигна нещо във волейбола”, казва Кошелева, която е световна шампионка с Русия през 2010 г.

Отлагат лагера на волейболистките заради легионерките

Лагерът на националния отбор по волейбол за жени в Тетевен се отлага за 29 април, съобщи gong.bg. Първоначално сборът бе обявен за 21 ...

Волейболистката е играла в Заречие-Одинцово, краснодарското и казанското Динамо, а сега е в Динамо (Москва). „В този период от живота ми бях длъжна да се върна в Москва, защото тук провеждах лечение. Второ, условията, които ми предложиха в Москва, като работа и живот, бяха по-добри от другите”, разказва волейболистката.

В руската столица тя идва в един от най-тежките моменти в живота й. Сполитат я безспирни травми, в гръбначния стълб и крайници. Болките са нечовешки, а Татяна изпада в депресия и започва да се съмнява във възможностите си. „Много от лекарите, с които говорих ме убеждаваха, че нямам переспектива във волейбола и да се откажа”, казва Татяна.

От всички треньори, с които съм имала възможност да работя, по дух най-близък ми е Сергей Анатолиевич Овчинников. С него се чувствах комфортно във всяко отношение – и чисто човешки, и в тренировките. Ние бяхме много близки по темперамент. Той беше хазартен, трудолюбив и виждащ переспективата треньор”, казва Татяна Кошелева.

 

Елица Василева: Има какво да научим от всеки треньор

Новият селекционер на националния отбор по волейбол за жени Владимир Кузюткин е много добър мотиватор. Така една от основните състезате...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол