България се сбогува с Рио след 3:0 от Русия

8663
България се сбогува с Рио след 3:0 от Русия
Снимка: Eurovolleyball 2015/CEV

Националният ни отбор по волейбол загуби надежди за класиране на Олимпиадата в Рио. Русия победи България с категоричното 3:0, след като българите не успяха да се противопоставят на добрата игра на руснаците.

Първият гейм започна динамично и за двата тима. Първата точка беше за тима на Русия, но „лъвовете“ не позволиха да увеличат преднината си и втората точка бе за България. Първото техническо прекъсване преднината беше за сметка на националите ни – 8:7 след атака на Теодор Тодоров през центъра. Първият тайм аут в мача взе селекционерът ни Пламен Константинов, след като руснаците дръпнаха с 2 точки, след ас на Тетюхин.

ВИДЕО: България почна с 3:1 в Берлин

Българският национален отбор по волейбол започна с победа участието си на олимпийския квалификационен турнир в Берлин, Германия. Това ...

До второто техническо прекъсване възпитаниците на Владимир Алекно успяха да вземат преднина с 3 точки. Точно преди прекъсването Тодор Скримов направи грешка при сервис. Разликата дойде благодарение на сервиса, който руснаците изпълняваха и което им позволи да рискуват повече в играта си благодарение на натрупаната разлика.

При 15:19 след сервис на Владо Николов, топката беше отсъдена аут, но след видеоповторение точката беше присъдена на България. Авансът на руснаците бързо набъбна до 16:21 и бързо успяха да затворят гейма.

След 21 минути игра Русия успя да вземе първия гейм с 20:25. Най-големият проблем в първия гейм за българите бе изпълнението на сервиси, което позволи на Русия да напредне в резултата.

Развоя на мача вижте тук.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол